Online Campings

Camping Tips

Tips voor op de camping

Camping tip 1:

Er is een handige methode om de vliegen uit je tent of caravan te houden. Hang een grote zak met water op bij de ingang. De vliegen zullen dan niet meer de tent of caravan in durven komen.

 

Camping tip 2:

Neem altijd plastic opbergzakjes mee met een zip sluiting, daar kun je alle belangrijke papieren in bewaren zodat ze niet nat worden.

 

Camping tip 3:

Laat altijd voordat je vertrek je reisgegevens achter voor het thuisfront. Zodat zij ook weten waar je bent. En ze niet voor verassingen komen te staan als er wat gebeurt. Zo kunnen ze je altijd ook via de camping bereiken.

 

Camping tip 4:

Een checklist is ook altijd handig om te hebben voordat je op vakantie gaat zo kan je nooit wat vergeten. Je kan ze zelf maken een paar weken van te voren of via internet zijn er ook een hele hoop te vinden.

 

Camping tip 5:

Neem altijd bestrijdingsmiddelen tegen insecten mee. Er bestaan zelf kaarsen om muggen tegen te houden. Bestrijdingsmiddelen zijn altijd handig zodat u niet onder de insectenbeten komt te zitten tijdens de vakantie.

 

Camping tip 6:

Een verband doos, tas of trommel is ook altijd handig. Zorg dat je genoeg bij je hebt want in het buitenland verkopen ze niet altijd wat in Nederland verkocht word.

 

Camping tip 7:

Neem altijd genoeg medicijnen mee. Stop dit zo nodig in verschillende tassen voor als je een tas kwijt raakt. Het is namelijk niet handig als je zonder medicijnen zit op vakantie.